жизни успешных

Departe, în spatele cuvântului munți, departe de țările Vokalia și Consonantia, acolo trăiesc textele oarbe. Despărțiți, locuiesc în Bookmarksgrove chiar pe coasta Semanticii, un mare ocean de limbă. Un mic râu numit Duden curge pe lângă locul lor și îi furnizează regelialia necesară.

Gregor se întoarse apoi să privească pe fereastră vremea plictisitoare. S-au auzit picături de ploaie lovind geamul, ceea ce l-a făcut să se simtă destul de trist. „Ce zici dacă mai dorm puțin și uit toate prostiile astea”, s-a gândit el, dar asta nu a putut face pentru că era obișnuit să doarmă în dreapta lui și, în starea lui actuală, nu putea să intre în asta. poziţie. Oricât de tare s-a aruncat pe dreapta, s-a rostogolit mereu înapoi acolo unde era.

Cea mai completă soluție pentru publicarea web
Design receptiv. Testat pe Google Mobile Friendly
Creator de antet cu previzualizare live
Optimizat pentru viteza paginii Google ca semnal SEO
Schema site-ului folosind JSON LD, care este recomandat de Google
Sunt atât de fericit, dragul meu prieten, atât de absorbit de sensul rafinat al simplei existențe liniștite, încât îmi neglijez talentele. Ar trebui să fiu incapabil să desenez o singură lovitură în momentul de față; și totuși simt că nu am fost niciodată un artist mai mare decât acum.

Pe masă stătea întinsă o colecție de mostre de textile – Samsa era un vânzător ambulant – și deasupra ei atârna o poză pe care o decupase recent dintr-o revistă ilustrată și o găzduise într-un cadru frumos aurit. Arăta o doamnă echipată cu o pălărie de blană și o boa de blană care stătea în poziție verticală, ridicând un manșon greu de blană care îi acoperea întregul braț inferior către privitor.

Chiar și atotputernicul Pointing nu are control asupra textelor oarbe, este o viață aproape neortografică. Într-o zi, totuși, o mică linie de text oarbă pe nume Lorem Ipsum a decis să plece în îndepărtata Lume a Gramaticii. Marele Oxmox a sfătuit-o să nu facă acest lucru, pentru că erau mii de virgule proaste, semne de întrebare sălbatice și Semikoli viclean, dar Little Blind Text nu a ascultat.

Camera lui, o cameră umană adevărată, deși puțin prea mică, se întindea liniștit între cei patru pereți familiari. Pe masă stătea întinsă o colecție de mostre de textile – Samsa era un vânzător ambulant – și deasupra ei atârna o poză pe care o decupase recent dintr-o revistă ilustrată și o găzduise într-un cadru frumos aurit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *