MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 23:46      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Reţinut pentru abuz în serviciu

Luni, 15 August 2011 12:25
UTAG Social
Reţinut pentru abuz în serviciu

Şeful secţiei telecomunicaţii a SRL „MoldovaTransGaz”, filiala Vulcăneşti a fost reţinut fiind bănuit pentru luare de mita. Potrivit serviciului de presă CCCEC, suspectul a pretins de la un agent economic 3500 de lei şi 700 de metri de cablu electric, pe care acesta din urma l-ar fi deteriorat.

Cazul a atras atenţia  ofiţerilor după ce, agentul economic s-a plans autorităţilor că în urma unei lucrări de construcţie subterane în satul Găvănoasa, din raionul Cahul, ar fi dat de un cablu care semnalizează ca s-ar putea leza conducta de gaz.

Potrivit agentului economic, nu a fost tăiat sau lezat niciun cablu, însă a fost contactat de către şeful secţiei de telecomunicaţii “MoldovaTransGaz” care i-a cerut să plătească pagubele pricinuite.

Suspectul a fost reţinut flagrant când a primit banii marcaţi “mită CCCEC”. Acesta se află acum în izolatorul centrului din regiunea de sud a ţării.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să plătească o amendă în mărimea de la 20.000 până la 60.000, sau închisoare de la 2 la 7 ani. Totodată, acestuia i s-a  interzis dreptul de a ocupa o funcţie sau exercita anumite activităţi pe o perioadă de la 2 la 5 ani. Aceasta urmează să decidă instanţa de judecată.
 


Media Public
Cuvinte cheie: CCCECDin aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău
Bălţi
Edineţ
Cahul

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus