MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 23:46      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Omor pentru o maşină

Joi, 11 August 2011 11:52
Nisporeni Social
Omor pentru o maşină

Un tânăr din raionul Nisporeni a bătut cu cruzime de un cunoscut de-al său. Incidentul s-a produs săptămâna trecută  în satul Soltăneşti, Nisporeni.

Pe data de 6 august  la Unitatea de gardă a Comisariatului de poliţie Nisporeni, a fost sesizată despre dispariţia unui bărbat, chiar de către soţia acestuia. Femeia a anunţat că soţul ei, în vârstă de 37 de ani, a plecat în or. Nisporeni să-şi vândă automobilul personal şi a dispărut.

În urma cercetărilor, poliţia  constatat că vânzătorul şi cumpărătorul s-au întâlnit pe data de 2 august şi au plecat la Chişinău, pentru a perfecta actele notariale pentru automobil. Cumpărătorul nu a oferit însă suma negociată, de 11.000 euro, iar aceeaşi seară ambii au plecat în satul Soltăneşti. După ce au mai fost pe la bar, s-au dus acasă la suspect, care însă, neavând suma totală, i-a spus că are numai 4 mii euro, iar restul banilor îi va achita mai târziu.

În cele din urmă cei doi s-au luat la ceartă, iar suspectul a ieşit din casă, a luat un fragment de ţeavă metalică, cu care a intrat în casă şi i-a aplicat bărbatului o lovitură, în regiunea capului, de la care ultimul a căzut pe un pat şi sângera. Suspectul l-a mai lovit o dată în cap, după care i-a mai aplicat încă 4-5 lovituri cu ţeava peste regiunea toracelui. În urma bătăi, suspectul a luat cadavrul şi la dus într-o pădure din apropiere unde la îngropat.

Potrvit serviciului de presă al MIA, în prezent, suspectul este cercetat penal pentru omor intenţionat. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău
Bălţi
Edineţ
Cahul

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus