MediaPublic
Miercuri, 23 August 2017 18:35      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social Ştiinţă şi Cultură Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

O adevarata fantezie arhitecturala

Duminică, 11 Decembrie 2016 10:59
Ştiinţă şi Cultură
O adevarata fantezie arhitecturala

 Corabia casă a lui Harald Windler îți atrage privirea... și nu doar datorită designului modern.Îți oferă un stil de viață unic. poți într-adevăr să te relaxezi aici, și mereu te simți în vacanță. 

Fizioterapeut de meserie, Harald știe totul despre necesitatea odihnei.Interiorul simplu al camerelor le face să pară mai spațioase și se asortează grozav cu natura din jur. Ferestrele de la podea la pod oferă priveliști minunate spre decorul de afară. Oaspeții pot dormi pe această canapea.

Bucătăria are un cuptor cu microunde, o mașină de spălat vase și un cuptor modern. Casa are o unitate de procesare pentru apă potabilă și propriul generator.

Poate că are doar 5 metri pătrați, dar spațiul din baie pare spațios. Există chiar și o mică saună. Un detaliu plăcut pentru zilele friguroase de iarnă.

Locul preferat al lui Harald este dormitorul de la pupa navei. Poate face o scurtă siestă chiar la începutul zilei.

Canapeaua se poate deschide cu ușurință astfel, iar ferestrele pot fi acoperite. Spațiul este folosit la maxim.

Livingul de 50 de metri pătrați are încălzire în podea.

Barca mai are și o terasă generoasă pe acoperiș, de 60 de metri pătrați.


Casa a fost construită în Dresda la un preț de 400 de mii de euro și apoi trasnsportată la Berlin. Dar acesta nu a fost singurul obstacol întîlnit de Harald.
Cea mai grea provocare pentru proprietarul unei case pe o corabie  este găsirea unei dane de acostare. Sunt foarte puține în Berlin și e aproape imposibil să găsești una acum.Harald a găsit una dar preferă să fie ancorat în mijlocul rîului.

Prietenii pot folosi o barcă dacă vor să-l viziteze... iar terasa e perfectă pentru niște barbecue în serile calde de vară.


Casa plutitoare a lui Harald Windler e locul perfect pentru a scăpa de agitație și îmbulzeala din viața de pe pămînt, şi din oraș.


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Savantii in apararea Terrei Show în noaptea dintre ani. Atmosferă de sărbătoare la Orhei și Bălți O adevarata fantezie arhitecturala Arta din carti vechi Bradul regal  Noutati de la Festivalul DOKfilm In ajutor celor in dificultate dupa accidente Despre Iasi ROBERT FICHEUX , omul căruia ROMÂNIA îi datorează graniţele


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 21 C°
Bălţi 17 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 21 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.0099 MDL
1 USD = 17.8746 MDL
1 RUB = 0.3026 MDL
1 RON = 4.5822 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus