MediaPublic
Joi, 24 August 2017 00:29      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Celebritati la festivalul de la Hof

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016 12:28
Monden
Celebritati la festivalul de la Hof

 Regizoarea Chriss Kraus, care a primit premmiul mare acum 10 ani la Hof Germania , s-a reîntors să deschidă festivalul cu cel mai recent film al său. Pelicula descrie trecutul, într-un mod deosebit. Este o luptă aprigă a unui cercetător al holocaustului.

 

Este un film care satirizează modul de a studia și înțelege trecutul. Un film neobișnuit, dacă am putea spune așa. Poate fi unul tipic festivalului din Hof, unul care a fost printre primele festivaluri care a evidențiat filmul german.

Ar fi cazul să spunem de regizorii Michael Fassbinder, Werner Herzog, Wim Wenders.

Și cel mai recent - Maren Ade. În acest an, festivalul din Hof celebrează cea de a 50-a aniversare.

 

Este aniversarea unui festival care a ajutat să inventeze noua cinematografie germană.

...A fost, de excepție, un loc de întâlnire între convențional și neobișnuit pentru cinematografia germană.

Alfred Holighaus este președintele organizației umbrelă a industriei filmului german. El este, de asemenea, printre cei trei curatori care a selectat filmele pentru festivalul Hof din acest an.

Trio-ul a trebuit să ia locul lui Heinz Badewitz, care a fost directorul festivalului din Hof de la început. A murit în luna martie, la vârsta de 74 de ani.

Tom Tykwer este unul dintre multele talente pe care Heinz Badewitz l-a invitat la Hof, de unde și-a atras atenție.El a prezentat filmul "Deadly Maria", la începutul anilor 1990. A fost proiectat la Hof din nou, ca una dintre descoperirile festivalului.

Tom Tykwer a combinat senzualul cu drama în cinematografie. Estetica lui a fost nouă, dar, pe de altă parte, atunci când le privești, poți vedea istoricul filmului reflectat în acele imagini, de exemplu, o mulțime de la Hitchcock.

Filme noi germane la Hof, la sfârșitul anilor 1970. Reinhard Hauff în filmul "Cuțitul în cap" a ținut în suspans publicul festivalului. Biogeneticul Hoffmann este împușcat și suferă leziuni traumatice cerebrale, cu pierderea memoriei.

 Și regizoarea Maren Ade a fost descoperită în Hof. Filmul ei de debut, "Pădurea de copaci" și-a avut premiera aici. O tânără îvățătoare încearcă să țină sub control clasa și viața ei privată - și nu reușește.

Retrospectiva celei de a 50-a aniversare a festivalului a menționat că Hof a existat atât de mult timp, din cauza calității filmelor.

Așa că Hof se pregătește pentru un nou început - și un nou director care, la fel ca Heinz Badewitz, poate aduce ceva special pentru un festival deosebit.

 


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Astăzi este ziua poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu Creează sculpturi din materiale folosite. A pictat  un capitol din istoria artei Un bucatar de  mare talent Leon Löwentraut un nume demn de cunoscut Celebritati la festivalul de la Hof Creatori de thriller-e  in Germania Regizorul Quentin Tarantino plănuieşte să se retragă după încă două filme, pentru a deveni romancier O schimbare reusita


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 15 C°
Bălţi 14 C°
Edineţ 15 C°
Cahul 16 C°

Curs valutar


Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus