MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:04      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Creatori de thriller-e in Germania

Joi, 17 Noiembrie 2016 10:33
Monden
Creatori de thriller-e  in Germania

Germania este un pionier al genului thriller. Prima peliculă sonoră a lui Fritz Lang  apare in 1931. O mare parte a fost copiată, dar departe de a avea acelaşi recurs. Un moment important al istoriei filmului "M".

 Fritz Lang sugerează violența, mai degrabă decât să o arate - și totuși nu există o îndoială în mintea spectatorilor că proprietarii mici ale acestor jucării sunt morți.
Iar uciga
șul este la fel de speriat, pe cât este de infricoşător, într-o performanţă incredibilă a  lui Peter Lorre.Multe dintre scenele din film au dispărut din istoria cinematografiei.
Vânătorul devine în curând vânat, urmărit de o mulțime furioasă. Este avertismentul lui Fritz Lang despre nazism, care la începutul anilor 1930 începea să submineze statul de drept.

Poliția din Berlin se confruntă cu un colecţionar de artă macabru - el colectează tatuaje. Și nu-i pasă, dacă proprietarii nu sunt încă pregătiţi să se despartă de ele.
Câteva thrillere germane sunt întunecate și amenințătoare. Acest film este unul care intră cu adevărat sub piele!
Secretul thriller-ului este suspansul. O bombă care explodează este un șoc de moment. Dar, dacă publicul știe că o bombă ar putea exploda în orice moment, ar sta tensionaţi pe scaunele lor. Numărul 1 al thriller-ului german, regizat de maestrul genului Dominik Graf exemplifică perfect acest principiu. O plimbare cu rollercoaster-ul spre dezastru, cu o poftă genială.Götz George, în rolul principal ca Probek, are totul sub control. El se află în hotelul de lângă bancă, ascultă undele radio al poliției, astfel încât să poată fi cu un pas înaintea polițiștilor.Atunci când comandantul decide să trimită o unitate specială pentru a pune capăt situației de ostatici, Probek știe exact ce să facă.

Filmul ține publicul încordat până la sfârșit. În 1988, a atras mai mult de un milion de spectatori în Germania, și i-a adus regizorului Dominik Graf premiul filmului german.Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Astăzi este ziua poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu Creează sculpturi din materiale folosite. A pictat  un capitol din istoria artei Un bucatar de  mare talent Leon Löwentraut un nume demn de cunoscut Celebritati la festivalul de la Hof Creatori de thriller-e  in Germania Regizorul Quentin Tarantino plănuieşte să se retragă după încă două filme, pentru a deveni romancier O schimbare reusita


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus