MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:07      RSS RSS
Home Politic Economic Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Licitaţia privind reabilitarea reţelelor de apă din capitală

Joi, 17 Noiembrie 2016 11:15
Economic
Licitaţia privind reabilitarea reţelelor de apă din capitală

 Reprezentanţii companiilor care doresc să participe la licitaţia privind reabilitarea reţelelor de apă secundare, pachetul 1B, au fost  într-o vizită în teren la S.A. Apă-Canal Chişinău. Vizita a demarat în incinta întreprinderii, iar ulterior, potenţialii ofertanţi au avut posibilitate să viziteze secţiunile de apeduct care urmează a fi reabilitate.

Menționăm că la data de 10 noiembrie, a avut loc licitația internațională privind reabilitarea Stației de epurare din Chișinău, la care au participat companii din 13 țări: România, Turcia, Austria, Ucraina, Franţa, Bulgaria, Germania, Slovenia, Italia, Israel, Polonia, Cehia şi China.

Companiile interesate pot depune ofertele pentru participare la licitaţie, termenul limită stabilit fiind - 22 decembrie, ora 11.00. Ofertele depuse vor fi evaluate de către comisia reprezentată din experţi locali şi internaţionali, timp de circa 120 zile, cu atribuirea ulterioară a contractului. 

 

Proiectul prevede reabilitarea reţelelor de distribuţie a apei din municipiul Chişinău cu diametrul cuprins între 50-300 mm, inclusiv şi a branşamentelor blocurilor locative, cu lungimea totală de circa 52 km, precum şi lucrări de renovare a 3 km de branşamente din sectorul particular. Companiile câştigătoare vor avea la dispoziţie 540 de zile pentru realizarea lucrărilor.

sursa realitatea.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Banca Mondială a revizuit o creștere economică de 2,8 % pentru R. Moldova în 2017 Legea privind reforma sistemului de pensii, publicată în Monitorul Oficial Bugetul Chisinaului pentru 2017 Veniturile provenite din vânzarea serviciilor în sectorul comunicațiilor electronice, în scădere  Victor Bodiu a recunoscut INDICAŢIILE primite de la Filat în privinţa BEM Guvernul propune prelungirea dreptului de a desfăşură comerţul cu amănuntul în baza patentei Licitaţia privind reabilitarea reţelelor de apă din capitală Sefa DNA din România  a comentat ancheta în dosarul fraudei din sistemul bancar din Moldova Preturile la alimente  in aceasta perioada oscileaza


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus