MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 08:18      RSS RSS
Home Politic Economic Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Sefa DNA din România a comentat ancheta în dosarul fraudei din sistemul bancar din Moldova

Luni, 14 Noiembrie 2016 12:27
Economic
Sefa DNA din România  a comentat ancheta în dosarul fraudei din sistemul bancar din Moldova

 Corupția nu poate fi combătută în trei luni, iar investigarea dosarelor importante poate dura ani de zile. Așa a comentat șefa Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruța Kövesi, ancheta în dosarul fraudei din sistemul bancar din Moldova. 

"Nu cunosc speța foarte bine. Și noi avem dosare care de 3-4 ani nu sunt soluționate. Depinde de stare, de cum administrezi probe. Aceasta problemă a duratei dosarelor avem și noi, să nu așteptați ca să fie combătută corupția în trei luni", a declarat Laura Codruța Kövesi.

Șefa DNA a mai declarat că România este gata să împărtășească experiența sa în procesul de combatere a corupției. Laura Codruța Kövesi, participă în aceste zile la primul forum moldo-român în domeniul justiției.

Potrivit autorităţilor de la Chişinău, până acum, au fost recuperate peste 700 de milioane de lei din banii sustrași fraudulos din sistemul bancar. Iar 600 de milioane de dolari au fost identificate de compania Kroll. 

sursa publika.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Banca Mondială a revizuit o creștere economică de 2,8 % pentru R. Moldova în 2017 Legea privind reforma sistemului de pensii, publicată în Monitorul Oficial Bugetul Chisinaului pentru 2017 Veniturile provenite din vânzarea serviciilor în sectorul comunicațiilor electronice, în scădere  Victor Bodiu a recunoscut INDICAŢIILE primite de la Filat în privinţa BEM Guvernul propune prelungirea dreptului de a desfăşură comerţul cu amănuntul în baza patentei Licitaţia privind reabilitarea reţelelor de apă din capitală Sefa DNA din România  a comentat ancheta în dosarul fraudei din sistemul bancar din Moldova Preturile la alimente  in aceasta perioada oscileaza


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 17 C°
Bălţi 14 C°
Edineţ 14 C°
Cahul 16 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus