MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:08      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

După ce Maia Sadu a fost criticată de vicepreședintele DA, acum și un alt fruntaș al acestei formațiuni o atacă

Luni, 14 Noiembrie 2016 11:23
Social
După ce Maia Sadu a fost criticată de vicepreședintele DA, acum și un alt fruntaș al acestei formațiuni o atacă

 Alex Cozer, unul din cel mai gălăgioși lider din Platforma DA, o critică dur pe Maia Sandu pe facebook deoarece dă dovadă de "lipsă de responsabilitate” și „chiar dacă pierde, trebuie să se comporte mult mai matur”, scrie democracy.md.

"Îmi pare rău s-o spun, dar e lipsă de responsabilitate ca la mai bine de 12 ore de la rezultatele alegerilor să nu vii cu nicio reacție. Un candidat la funcția de președinte, chiar dacă pierde, trebuie să se comporte mult mai matur și să-și expună viziunea, indiferent de care este ea. O reacție seacă pe Facebook nu este de ajuns. Hai să ne amintim de exemplul recent din SUA, sau de cel din 2014, din România, când cei care au pierdut, au reacționat când situația devenea clară”, a scris Cozer, referindu-se la postarea Maiei Sandu de pe facebook atunci când a menționat „reacția seacă”.

Este interesant că și postarea lui Cozer, la fel ca postarea lui Vovc, au fost șterse la scurt timp după plasare. În cazul lui Liviu Vovc, presa a scris, cu referire la surse din cadrul Platformei DA, că acesta a șters postarea după ce a fost sunat de președintele Platformei DA, Andrei Năstase. 

Mai multe surse media au scris luni dimineața că în Platforma DA au început tensiunile din cauza eșecului Maiei Sandu la alegerile prezidențiale. Unul din lideri, Liviu Vovc, i-a adresat o scrisoare deschise Maiei Sandu pe Facebook.

El i-a reproșat Maiei Sandu că a avut o organizare foarte proastă a echipei sale în teritoriu și că era mai bine ca Năstase să fie candidatul unic.

Vovc nu este singurul nemulțumit că oamenii și platforma au mers prin glod, prin sate, și au făcut mai mult pentru Maia Sandu decât propria sa echipă, scria presa. 

sursa publika.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus