MediaPublic
Miercuri, 23 August 2017 18:35      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Ce e actual in acest sezon la capitolul moda

Marţi, 01 Noiembrie 2016 10:31
Social
Ce e actual in acest sezon la capitolul moda

 Noi anotimpuri, noi trenduri.... e greu să ții pasul, nu-i așa, doamnelor? Atunci veți fi fericite să auziți că toamna și iarna aceasta cîteva stiluri precedente rămîn la modă, așa că nu veți avea nevoie de o întreagă nouă garderobă. Știu că e greu să urmărești bloguri și reviste, așa că iată niște sfaturi de modă pentru sezonul ce vine, înainte să se facă prea frig.


În februarie și martie trecut, designeri de modă și-au arătat creațiile pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016 în timpul săptămînilor modei dela New York, Londra, Milano și Paris. Cu sute de colecții și mii de ținute expuse, există multe alegeri pentru femeia modernă.
Trendurile durează mai mult de un sezon. Dar în timpul iernii tind să existe mai multe piese ale trendului – din simplul motiv că iarna oamenii obișnuiesc să poarte mai multe haine.Două din trendurile majore din sezoanele trecute sunt încă în vigoare în această iarnă. Mai întîi: Gucci-ficarea. Ornamentele sălbatice și stilul retro utilizat de eticheta italiană de modă continuă să impresioneze fashionistele.Și în al doilea rînd: amestecarea genurilor, în care fronitiera dintre moda bărbaților și cea a femeilor este aproape complet blurată.
"Gucci continuă să domine. Foarte multe branduri i-au adoptat stilul, cu o mulțime de ornamente amestecate. Există trendul floral, cu dantelă și contrast de culori. Acest maximalism ”mult înseamnă şi mai mult” a creat o nouă feminitate sau o feminitate mai accentuată. Și, în concordanță cu conceptul amestecului de genuri, mai mulți pantaloni și sacouri se oferă în materiale mai puțin feminine.
În timp ce materialele tradițional bărbătești apar acum în moda femeilor, vezi de asemenea mai mult elemente feminine în hainele bărbaților – precum decorații sau ornamente.  Fîşiiile decorative  ar putea  apărea în vestimentația bărbătească.
Catifeaua e cu siguranță materialul cel mai potrivit pentru iarna anului 2016. Acum nemaifiind demodată sau doar destinată tapiţării canapelelor, catifeaua este reinterpretată cu unele rupturi sau în variante sportive. 
Roșu e una din culorile acestei ierni. Un roșu frumos, aprins...nu bordo. Dar rozul e la modă de asemenea... inclusiv pentru bărbați.Vinilinul sau pielea lăcuită este foarte importantă iarna aceasta.Și designeri importanți ca Louis Vuitton le-au arătat.
Un trend care venea de mult timp dar de-abia acum a ajuns în magazine este casualul  sportiv. Acest lucru înseamnă haine de sport integrate în vestimentația zilnică. Iată un clasic: hanoracul cu glugă. Eticheta ”It” pentru haine îi atrage din nou pe toți spre lookul de stradă – și va rămîne așa un timp. 
Mai este și renașterea gecii. Această haină de iarnă e acum numită jachetă puffer – și e de ultimă generație.

Mulți designeri le-au arătat în variațiie foarte ușoare și subțiri. Sau le-au făcut extrem de mari pentru a ieși în evidență. Și stilul e foarte important: trasă mai jos de umăr. Va trebui să vedem cum o vom purta în viața de zi cu zi.

Vremea friguroasă de iarnă încă nu a ajuns în Europa. Dar moda de toamnă și iarnă îi va lăsa pe mulți rugîndu-se să ningă!


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 21 C°
Bălţi 17 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 21 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.0099 MDL
1 USD = 17.8746 MDL
1 RUB = 0.3026 MDL
1 RON = 4.5822 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus