MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 08:06      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă

Luni, 31 Octombrie 2016 07:27
Sport
Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă

 

Noua emblemă păstrează forma de scut și elementul cheie - mingea, fiind complementată de pasărea acvila, care are drept semnificație curaj, victorie și putere, regăsindu-se în stema de stat a Republicii Moldova. Prin aceste elemente autentice, Federația Moldovenească de Fotbal dorește să împărtășească pasiunea pentru fotbal cu fiecare cetățean al țării.

Imaginea Federației Moldovenești de Fotbal va fi formată și dintr-un font modern, care deja a fost aplicat pe tricourile de joc ale echipei naționale.

Noile schimbări vin să apropie și mai mult suporterii de evenimentele Federației Moldovenești de Fotbal. În următoarea perioadă va fi lansat și noul site al FMF, care va putea fi accesat cu ușurință de pe orice dispozitiv, în special cele mobile, iar rezultatele meciurilor și alte evenimente importante din fotbalul moldovenesc vor fi la un click distanță. Site-ul va conține și un magazin online care va fi disponibil din 2017, unde suporterii își vor putea cumpăra diverse articole cu echipa națională, dar și tichete la meciuri.

Identitatea vizuală va fi aplicată treptat pe materialele promoționale începând cu sfârșitul acestui an.

 

 

sursa realitatea.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gala FIFA Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace Gaţcan, cel mai bun fotbalist al anului Partida suspendată Denis Vieru, felicitat de ministrul Zubcu Andy Murray: Sunt foarte mândru. Să fii primul jucător al lumii este foarte, foarte greu Stanislav Reniţă  va participa la una dintre cele mai prestigioase gale K-1 Frank de Boer  nu mai e  la Internazionale Milano. Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 17 C°
Bălţi 14 C°
Edineţ 14 C°
Cahul 16 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus