MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:09      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Cum va fi vremea in Moldova in aceasta saptamana

Luni, 31 Octombrie 2016 07:27
Social
Cum va fi vremea in Moldova in aceasta saptamana

 

31 octombrie, temperatura aerului pe timp de noapte va scădea până la -1 °C, iar in partea de nord a țării meteorologii anunță că s-ar putea să cadă zăpadă. La sud și în centrul țării precipitații nu se prevăd, iar cerul va fi doar parțial noros.

 meteorologii prognozează maxime de până la +7 °C ziua în partea de nord a țării, +8 °C în centru și +9 °C la sud. Noaptea minimele vor coborî până la -1 °C la nord, +2 °C în centru și +3 la sud. 

Marți, în prima zi a lunii noiembrie, vremea se mai răcește puțin. Astfel, ziua vom avea maxime de +5 °C la nord, +6 în centru și +7 la sud. Noaptea vor fi minime de -3 °C la nord, -2 în centru și -1 °C la sud. În partea de nord a țării, ca și noaptea anterioară, se prevede să cadă precipitații sub formă de lapoviță. La sud și în centru cerul va fi parțial noros.

Miercuri și joi, temperaturile aerului pe timp de zi vor fi similare. Astfel la sud vom avea cel mult +11 °C ziua, +10 °C în centru și +9 la nord. Noaptea însă temperaturilea aerului vor fi diferite: miercuri valorile minime vor fi de -2 °C la nord, -1 °C lîn centru și 0 °C la sud; joi noaptea vom avea minime de până la 0 °C la nord, +1 °C în centru și +2 °C la sud. De asemenea, joi, în partea de nord a țării se prevede să cadă lapoviță.

 °CVineri, temperaturile aerului scad cu circa 2 grade. La nord sunt prognozate maxime de +7 °C, la sud +9 °C și în centru +8 °C. 

În zilele de weekend va fi ceva mai cald. La nord vom avea maxime de +10, + 11 °C; la sud +12, +13 °C și în centru +11, +12 °C.

Noaptea valorile termice ale aerului către sfârșitul săptămânii vor oscila între +1...+4 °C la nord, +2... +5 °C în centru și +3... +6 °C la sud. Precipitații în aceste zile nu se prevăd.

sursa realitatea.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus