MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:09      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Suspendat pentru 6 meciuri în Cupa Moldovei

Vineri, 03 Iunie 2016 10:06
Sport
Suspendat pentru 6 meciuri în Cupa Moldovei

 Fostul fotbalist al Daciei, Vadim Cemîrtan, a fost suspendat pentru 6 meciuri în Cupa Moldovei. Această decizie a fost luată de Comitetul de Competiţii al Federaţiei Moldovenești de Fotbal.

Pe 10 mai atacantul l-a lovit cu piciorul în cap pe portarul lui Milsami, Radu Mîţu, în timpul partidei din semfinalele cupei. Jucătorul orheienilor a leşinat pe teren, s-a ales cu capul spart şi cu o comoţie cerebrală.

Au fost sancţionaţi şi alţi doi fotbalişti ai ”lupilor galbeni”, tot pentru infracțiuni comise în partida cu Milsami.
Eugeniu Cociuc şi Simion Bulgaru au fost suspendaţi pentru 3 etape de cupă, deoarece au arătat gesturi obscene la adresa suporterilor orheieni. Urmare a incidentelor clubul Dacia Chișinău trebuie să achite o amendă în valoare de 9 mii de lei.

Comitetul de Competiţii a analizat şi ”Meciul de aur” dintre Sheriff şi Dacia.  

Cluburile au fost sancţionate cu câte 20 de mii de lei pentru comportament neregulamentar cu caracter agravant, manifestat de suporterii celor două grupări în timpul partidei, dar şi pentru utilizarea fumigenelor în incinta stadionului.

publika.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gala FIFA Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace Gaţcan, cel mai bun fotbalist al anului Partida suspendată Denis Vieru, felicitat de ministrul Zubcu Andy Murray: Sunt foarte mândru. Să fii primul jucător al lumii este foarte, foarte greu Stanislav Reniţă  va participa la una dintre cele mai prestigioase gale K-1 Frank de Boer  nu mai e  la Internazionale Milano. Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus