MediaPublic
Miercuri, 23 August 2017 18:29      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Schimbări în cadrul FIFA

Miercuri, 20 Aprilie 2016 18:10
Sport
Schimbări în cadrul FIFA

 În sfârșit și fotbalul încearcă să țină pasul cu celelalte sporturi de echipă în epoca modernă! Noul preşedinte al FIFA, Gianni Infantino, a anunțat că până la Mondialul din 2018 va fi testat și, funcție de rezultate, utilizat la turneul final, arbitrajul video.

Şeful forului internaţional de fotbal speră că prin aceste schimbări vor fi evitate marile greşeli de arbitraj.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, speră ca arbitrajul video să poată fi utilizat pentru prima oară la Cupa Mondială din 2018.

International Board, organismul care gestionează legile jocului și care este constituit jumătate de cele 4 federații britanice și jumătate de FIFA, a făcut un prim pas important spre utilizarea arbitrajului video.

S-a decis că asistenţa video în arbitraj va fi testată în condiţii reale de meci timp de doi ani, cel mai târziu începând cu debutul sezonului 2017-2018. 

"Noi vom şti cu exactitate, până în luna martie 2018, dacă inovația funcţionează sau nu. Eu sper cu adevărat că la Cupa Mondială din acel an va fi utilizată, în premieră, asistenţa video pentru a permite un arbitraj mai bun", a declarat preşedinte FIFA, Gianni Infantinno.

Crearea funcţiei de ”asistent video” reprezintă a doua fază de introducere a tehnologiei video în fotbal, după autorizarea tehnologiei pentru linia porţii în 2012, utilizată de atunci cu succes, în special la Cupa Mondială din 2014.

Cele patru cazuri în care asistentul video va avea un cuvânt de spus arbitrului central vor fi: validarea golului marcat, acordarea cartonaşului roşu, dictarea penalty-ului și corectarea erorii asupra identităţii unor jucători.

publika.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gala FIFA Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace Gaţcan, cel mai bun fotbalist al anului Partida suspendată Denis Vieru, felicitat de ministrul Zubcu Andy Murray: Sunt foarte mândru. Să fii primul jucător al lumii este foarte, foarte greu Stanislav Reniţă  va participa la una dintre cele mai prestigioase gale K-1 Frank de Boer  nu mai e  la Internazionale Milano. Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 21 C°
Bălţi 17 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 21 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.0099 MDL
1 USD = 17.8746 MDL
1 RUB = 0.3026 MDL
1 RON = 4.5822 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus