MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 15:58      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social Ştiinţă şi Cultură Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Designerul de moda Jette Joop și colecția sa de supermarket.

Joi, 14 Aprilie 2016 11:57
Ştiinţă şi Cultură
Designerul de moda Jette Joop și colecția sa de supermarket.

 Designeri i germani sunt persoane cu venituri de top, dar  nu apar la marile prezentări de moda din Londra, Paris sau Milano. În schimb, optează pentru metode ne-tradiționale de distribuție, de stabilire a prețurilor și de publicitate. 

Cu camera poziționată bine ... .. acesta ar putea fi cu ușurință un podium la Londra, Milano sau Paris. Dar, de fapt, este un supermarket de discount din Düsseldorf. Fructele și legumele au fost eliminate - temporar. Marți, ”Aldi Süd” a aranjat covorul roșu pentru cincizeci de clienți. 

Ei au venit prin invitație, pentru a vedea cele mai recente piese de colecție a designerului de modă german  Jette Joop. "Blue Moon", așa cum este denumită colecția, este prezentată în colaborare cu un magazin de reduceri. 27 de  elemente vor apărea în curând la vânzare în peste 1800 de sucursale ale rețelei. 

Fie tricouri, pantofi sau accesorii - nici o piesă nu va costa mai mult de douăzeci de euro. 
Jette Joop are o filozofie de moda aparte. 

Jette Joop, fiica designerului de modă german, Wolfgang Joop, crează modele numai pentru propria ei marcă "Jette". Sii-a fondat eticheta în 1997. În termen de zece ani, ea și-ar fi câștigat primul ei milion de euro. 
Jette oferă de asemenea, parfumuri, bijuterii, ceasuri și vopsele de perete. În 2011, magazinul ei din Berlin a fost onorat de Ministerul German pentru problemele economice. 

Designerul nu vede colaborarea cu un supermarket de discount, sub nivelul ei, în orice sens. 
Harald Glööckler are o etichetă diferită - dar o filozofie de afaceri similară. Extravagantul designer de modă german, se folosește de canalele de vânzări, nu prea bine privite de marile nume din moda. El și-a vândut produsele sale pe canalul de teleshopping QVC, timp de unsprezece ani. Acum, colecția sa "Pompöös" este disponibilă pe Canalul 21. 

Produsele sale sunt proiectate pentru a fi accesibile. Acestea costă între 40 și 200 de euro. Și el nu are modele doar  pentru oameni ... dar și pentru animalele de companie. 

Nu e pregătit să-și dezvăluie valoarea sa netă. Dar, ceea ce vă poate dezvălui, este că rezervarea serviciilor sale vă va costa nu mai puțin de 25.000 de euro pe zi. E conștient că stilul său este provocator. Este foarte important pentru un brand să se polarizeze. Pentru că doar atunci funcționează - ceea ce este rău pentru un brand este dacă e atât de plictisitor încât nimeni nu vorbește despre el.Colecțiile de modă care sunt prezentate la evenimentele majore de modă, cum ar fi aici la Berlin, probabil vor fi de succes. 

Designerul german Guido Maria Kretschmer, joacă în liga de top din 2005. Patru ani, a găzduit "Shopping Queen", o emisiune televizată din germania care analizează ținute pentru femei În 2013, Kretschmer a vândut o colecție limitată de modă pe Ebay 

Clienții sunt cei care trebuie să voteze proiectele sale ce merită să intre în producție. Jette Joop este de acord, și aceste e motivul pentru care ea cooperează cu Aldi Süd. Ea spune ca acesta este modul în care moda va fi vândută din ce în ce mai mult în viitor. 

Din 11 aprilie colecția lui Jette e pusa in  vânzare în magazinele ”Aldi Süd”. Eșarfele de designer și pantaloni, expuși între ciocolate și băuturi răcoritoare.   


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Savantii in apararea Terrei Show în noaptea dintre ani. Atmosferă de sărbătoare la Orhei și Bălți O adevarata fantezie arhitecturala Arta din carti vechi Bradul regal  Noutati de la Festivalul DOKfilm In ajutor celor in dificultate dupa accidente Despre Iasi ROBERT FICHEUX , omul căruia ROMÂNIA îi datorează graniţele


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus