MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:15      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Ce a decis Comitetul de Arbitri în privinţa SCANDALULUI Dacia Chișinău - Petrocub Hânceşti

Luni, 11 Aprilie 2016 16:25
Sport
Ce a decis Comitetul de Arbitri în privinţa SCANDALULUI Dacia Chișinău - Petrocub Hânceşti

Scandal monstru în fotbalul moldovenesc! Jucătorii echipei Petrocub-Hânceşti au părăsit terenul în repriza a doua a partidei de la Speia cu Dacia. În acel moment lupii galbeni conduceau cu 1-0. P

etrocub-Hânceşti a reuşit să marcheze prin Vladimir Ambros, însă golul a fost anulat de arbitrul Iurie Covtun pe motiv de offside.

Peste câteva minute preşedintele clubului din Sărata Galbenă, Mihai Usatîi, a venit la marginea terenului şi le-a cerut jucătorilor echipei sale să parasescă terenul.

În urma acestui gest, Petrocub-Hânceşti va pierde la masa verde cu 0-3 partida cu Dacia şi va fi amendată drastic de Federaţia de Fotbal.

Într-un alt alt meci al etapei, Zimbru Chişinău a învins cu 2-1 Dinamo-Auto Tiraspol. Brazilianul Alex Bruno a deschis scorul în minutul 23.

Dinamo-Auto a restabilit echilibrul prin Alexandru Paşcenco, însă peste două minute Rui Miguel a adus victoria galben-verzilor.

 Arbitrii au luat decizii corecte în cele mai importante episoade ale meciului Dacia Chișinău - Petrocub Hânceşti. Această este concluzia Comitetului de Arbitri al FMF.

Fotbaliştii echipei Petrocub-Hânceşti au părăsit terenul de joc la solitarea preşedintelui clubui Mihai Usatîi, care a fost nemulţumit de arbitraj.

Comitetul de Arbitri s-a întrunit într-o şedinţă de urgenţă pentru a analiza deciziile arbitrilor în partida Dacia - Petrocub-Hânceşti, care a provocat ultimul scandal din fotbalul moldovenesc.

Fotbaliştii din Sărata Galbenă au părăsit terenul în minutul 57 al partidei de la Speia când erau conduși cu 1-0. Petrocub-Hânceşti a reuşit să marcheze prin Vladimir Ambros, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Peste câteva minute preşedintele clubului Petrocub-Hânceşti, Mihai Usatîi, a venit la marginea terenului şi le-a cerut fotbaliştilor echipei sale să oprească jocul.

"Analizând cele mai importante episoade ale meciului, Comitetul de Arbitri a ajuns la concluzia că arbitrii au luat decizii corecte. La faza golului anulat, toţi jucătorii în echipament alb se află mai departe de poartă decât atacantul îmbrăcat în echipament albastru, cu numărul 9 pe tricou", a spus vicepreşedintele Comitetului Vladimir Antonov. 

Golul Daciei a fost înscris de Maxim Feşciuc direct din lovitură liberă în minutul 38.

Centralul Iurie Covtun a dictat penalty în poarta formaţiei Petrocub-Hânceşti după un fault comis asupra lui Alexandru Bejan. Eugeniu Cociuc a ratat însă lovitura de la 11 metri.

Petrocub-Hânceşti riscă să piardă partida cu Dacia la masa verde, scor 0-3, şi să fie și amendată drastic de Federaţia Moldovenească de Fotbal.

sursa publika.md


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gala FIFA Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace Gaţcan, cel mai bun fotbalist al anului Partida suspendată Denis Vieru, felicitat de ministrul Zubcu Andy Murray: Sunt foarte mândru. Să fii primul jucător al lumii este foarte, foarte greu Stanislav Reniţă  va participa la una dintre cele mai prestigioase gale K-1 Frank de Boer  nu mai e  la Internazionale Milano. Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus