MediaPublic
Miercuri, 23 August 2017 18:39      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe Sport Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Supavegheaza pariurile in sport

Marţi, 02 Februarie 2016 10:13
Sport
Supavegheaza pariurile in sport

 Secretariatul de Stat pentru sport din Franța a inaugurat joi o platformă de luptă împotriva manipulării competițiilor legate de pariurile sportive, informează cotidianul L'Equipe. 

Această platformă cuprinde o unitate de coordonare, de prevenire și de luptă, precum și o unitate de supraveghere a pieței franceze a pariurilor sportive, condusă de președintele Autorității franceze de reglementare a jocurilor online (ARJEL), Charles Coppolani.

Lansată sub autoritatea ministerială, această platformă a fost inaugurată de Thierry Braillard, secretarul de stat pentru sport din Hexagon, și va permite o coordonare și un schimb de informații între diferite autorități de reglementare a jocurilor online, federații sportive și operatorii de pariuri, atât la nivel național dar și internațional.

"Această platformă care reunește ansamblul actorilor ne va permite să ne înarmăm mai bine pentru a lupta împotriva acestui flagel care îl constituie manipularea competițiilor sportive", a declarat cu această ocazie Thierry Braillard.

Inaugurarea aceste platforme s-a produs la mai puțin de două săptămâni după dezvăluirile legate meciurile trucate din circuitul profesionist de tenis. Al doilea turneu de Mare Șlem al anului va avea loc la arena pariziană Roland Garros, între 22 mai și 5 iunie.

În urmă cu câteva zile, ARJEL a anunțat că pariurile sportive au cunoscut o creștere considerabilă în Franța, sumele mizate pe parcursul anului trecut ajungând la un total de 1,44 miliarde euro, cu 30 la sută mai mult decât în 2014, când a avut loc Cupa Mondială de fotbal. 

Sursa: agerpres.ro

 

 


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gala FIFA Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace Gaţcan, cel mai bun fotbalist al anului Partida suspendată Denis Vieru, felicitat de ministrul Zubcu Andy Murray: Sunt foarte mândru. Să fii primul jucător al lumii este foarte, foarte greu Stanislav Reniţă  va participa la una dintre cele mai prestigioase gale K-1 Frank de Boer  nu mai e  la Internazionale Milano. Federația Națională de Fotbal va avea o emblemă nouă


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 21 C°
Bălţi 17 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 21 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.0099 MDL
1 USD = 17.8746 MDL
1 RUB = 0.3026 MDL
1 RON = 4.5822 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus