MediaPublic
Miercuri, 23 August 2017 18:41      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură Lege şi Justiţie Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Consideră că a fost manipulat si pedepsit pe nedrept

Marţi, 07 Iulie 2015 07:50
Lege şi Justiţie
Consideră că a fost manipulat si pedepsit pe nedrept

 Actorul  moldovean Sergiu Voloc a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis, cu suspendarea executării pedepsei cu închisoarea pe un termen de patru ani, fiind  recunoscut vinovat după ce în luna martie 2014, aflându-se în incinta CSJ a avut un comportament inadecvat, încălcand ordinea publică.

Decizia cu drept de atac  a fost luată de Judecătoria Râșcani. Actorul a spus  că sentința va fi atacată la Curtea de Apel, iar  finalitatea dosarului o vede   la CEDO.

Se lucrează la comandă și acest lucru s-a văzut. Spuneau niște cuvinte care parcă erau învățate pederost. Chiar dacă voi ataca la Curtea de Apel sunt convins că va fi menținută decizia primei instanțe pentru c-am avut și acolo niște probleme, apoi va ajunge la CSJ care m-au și atacat și în judecată. Avocata mea, Violeta Gașițoi, m-a convins că merită să merg până la CEDO, chiar dacă eu vroiam să renunț. Mi-au dat pedeapsa maximă, făcându-se abstracție de foarte multe detalii, au respins vreo 20 de demersuri înaintate de avocata mea.

Va reamintim ca  7 martie, în urma executării unei decizii a CSJ, sub pretextul că doreşte să intre în Biroul de audienţă şi ingnorând somațiile angajaţilor ÎS „Servicii Pază" de a se conforma regulilor de comportare în sediile Curţii Supreme de Justiţie, Sergiu Voloc a pătruns în spaţiile instanţei restricţionate pentru accesul publicului.


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Șeful de la DOS a primit 30 de zile de arest Eduard Rudenco, avocatul lui Veaceslav Platon a fost citat la CNA Procedura de obrtinere a certificatului de moștenitor pentru succesori, simplificată Despre reținerea Consulului General al Republicii Moldova la Istanbul Un sistem judiciar pe care mi-l doresc: modelul austriac 6 candidați la funcția de procuror general.  Urmează să fie ELIBERAT chiar din sala de judecată- spune avocatul Dezvaluiri incendiare in dosarul Filat Someri si actionari bancari in Moldova


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 21 C°
Bălţi 17 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 21 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.0099 MDL
1 USD = 17.8746 MDL
1 RUB = 0.3026 MDL
1 RON = 4.5822 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus