MediaPublic
Miercuri, 16 August 2017 16:05      RSS RSS
Home Politic | Economic | Social | Ştiinţă şi Cultură Lege şi Justiţie Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

NNDKP are practica de proprietate intelectuală cel mai bine clasată în toate ghidurile de profil relevante

Marţi, 23 Iunie 2015 10:31
Lege şi Justiţie
NNDKP are practica de proprietate intelectuală cel mai bine clasată în toate ghidurile de profil relevante

 Practica de proprietate intelectuală a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continuă să fie situată și în acest an pe primele locuri în cele mai importante publicații internaționale de profil: Managing Intellectual Property (MIP), Chambers Europe, IAM Patent 1000 și WTR 1000.

IAM Patent 1000, specializat în domeniul brevetelor și lansat recent, a recomandat NNDKPatât în proceduri litigioase, cât şi în legătură cu înregistrarea brevetelor.

În domeniul mărcilor, NNDKP este situată de WTR 1000 pe primul nivel al celor două specializări cercetate în România: proceduri administrative și strategie, respectiv apărarea drepturilor și litigii, fiind astfel singura casă de avocatură cu această performanță. Mai mult, firma are și cei mai mulți avocați recomandați.

Ana-Maria Baciu coordonator NNDKP IP

Ana-Maria Baciu
coordonator NNDKP IP

MIP, consacrată în proprietate intelectuală în general, realizează anual clasamente ale agențiilor de proprietate intelectuală şi diviziilor specializate ale caselor de avocatură, pe baza sondajelor în rândul acestora și a clienților. NNDKP rămâne singura casă de avocatură din România inclusă în fiecare dintre cele patru arii cercetate în jurisdicția noastră: litigii privind brevetele şi mărcile/drepturile de autor, proceduri de înregistrare a brevetelor şi mărcilor. În plus, este firma cu cei mai mulți specialiști recomandați (IP Stars). Aceste topuri completează distincția „Firma de proprietate intelectuală a anului în România” oferită de aceeași publicație în 2014 și 2015.

În ediția europeană a ghidului Chambers & Partners, NNDKP este de opt ani clasată pe primul palier în practica de proprietate intelectuală.

Despre practica de proprietate intelectuală a NNDKP

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP (NNDKP IP) a fost înființată în 2003, fiind specializată în administrarea drepturilor de proprietate intelectuală și consultanță în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum și soluționarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipă formată din cinci avocați (trei dintre ei având și calificarea de consilieri în proprietate industrială) și trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene și brevete.

Printre clienții asistați de echipa NNDKP IP se numără companii naționale și multinaționale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG și suplimente nutritive, producători sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicații, jocuri de noroc, industria tutunului.

sursa Juridice.ro


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Șeful de la DOS a primit 30 de zile de arest Eduard Rudenco, avocatul lui Veaceslav Platon a fost citat la CNA Procedura de obrtinere a certificatului de moștenitor pentru succesori, simplificată Despre reținerea Consulului General al Republicii Moldova la Istanbul Un sistem judiciar pe care mi-l doresc: modelul austriac 6 candidați la funcția de procuror general.  Urmează să fie ELIBERAT chiar din sala de judecată- spune avocatul Dezvaluiri incendiare in dosarul Filat Someri si actionari bancari in Moldova


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 29 C°
Bălţi 28 C°
Edineţ 27 C°
Cahul 28 C°

Curs valutar

1 EUR = 20.9931 MDL
1 USD = 17.8672 MDL
1 RUB = 0.2982 MDL
1 RON = 4.5908 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus