MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 16:07      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Împuscat în birou

Luni, 27 Aprilie 2015 08:15
Leova Social
Împuscat  în birou

 Angajaţii inspectoratului  de poliţie  din Leova au anuntat, ca  ieri seara, l-au gasit  pe un coleg de-al lor împuşcat în cap in propriul birou.

Este vorba despre un căpitan care avea  32 de ani.Potrivit primelor  estimări, poliţistul s-ar fi sinucis cu arma din dotare.Deocamdata nu se cunosc prea multe detalii, dar asupra acestui caz a fost deschis un dosar penal. Totusi seful interimar al Ispectoratului General de Politie Gheorghe Cavcaliuc a declarat,"Se afla în serviciul diurn și avea asupra lui armă din dotare. Câteva ore nu l-au văzut colegii. La un moment dat au sesizat că nu răspunde nici la telefon. Când au încercat să verifice, au depistat că acesta a fost găsit în una din încăperile inspectoratului de poliție".

Rudele polițistului nu cred că victima s-ar fi sinucis. 

"La șase jumătate l-am sunat și el a zis că vine acasă să mănânce. Și n-o mai venit. S-a închis telefonul, nu a mai putut afla nimic, până nu ne-a sunat aseară poliția și am venit aici. Eu nu cred el niciodată să lase doi copilași acasă. Eu nu pot să cred, că el îi iubea, se juca cu dânșii, nu putea să facă chestia asta", a mentionat   Igor Vașciuc, fratele victimei.

Şi soţia victimei spune că "Noi probleme în familie n-am avut. N-o fost niciodată, întrebați și colegii de serviciu și vecinii și pe toți. El lucru ista nu l-a făcut și asta-i tot ce pot eu să spun".

 


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 16 C°
Bălţi 16 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 19 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus