MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 08:25      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Ucis în prima zi a anului

Dubăsari Social
Ucis în prima zi a anului
europaliberă.md

 Un pacificator din regiunea transnisteană  a împuşcat din neatenţie un tânăr de 18 ani, din satul Pârâta, raionul Dubăsari. Incidentul a avut  în dimineaţa zilei de duminică, 1 ianuarie, la punctul de control de pe podul de la Vadul lui Vodă. Deşi tânărul a fost internat de urgență la spital, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Biroul pentru reintegrare menţionează , doi locuitori ai satului Pârâta se deplasau cu un autoturism spre Chişinău. La postul trilateral al forţelor de pacificare nr. 9 de pe partea stângă, şoferul maşinii s-a lovit de bariera de control și a ignorat solicitarea pacificatorilor de a se opri.

 El ş-a continuat deplasarea spre postul nr. 9 (pe partea dreaptă) , refuzând să se supună indicaţiilor pacificatorilor de a se opri.Peste  20 de minute, ei au vrut să se întoarcă în direcţia satului Pârâta, ignorând iarăşi somaţia militarilor de a se opri. Astfel şeful postului nr.9 (pe partea stângă) a tras câteva focuri de armă din pistolul mitralieră din dotare pentru avertizare şi apoi în direcţia automobilului. Şoferul a fost grav rănit , fiind transportat la spitalul de urgenţă din Chişinău.

Grupul operativ de anchetă a Comisariatului de poliţie Dubăsari, procurorul raionului, reprezentanţii Comisiei Unificate de Control şi ai Comandamentului Militar Unit  investighează circumstanţele producerii incidentui.

 


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 17 C°
Bălţi 14 C°
Edineţ 14 C°
Cahul 16 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus