MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 23:46      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Omor descoperit după un deceniu

Luni, 19 Septembrie 2011 12:37
Soroca Social
Omor descoperit după un deceniu
voceabasarabiei.net

Ofițerii Direcției generale servicii operative a Departamentului de poliție al Ministerului Afacerilor Interne au descoperit un omor săvârșit cu 14 ani în urmă. Este vorba despre uciderea unei tinere, de 20 de ani, din satul Vărăncău, raionul Soroca, informează seviciul de presă al MAI.

Ca rezultat al unui șir de acțiuni operative de investigație, oamenii legii au reținut autorii crimei. Cei trei suspecți s-au dovedit a fi cu vârste cuprinse între 38 și 53 de ani. Audiați de poliție ei au povestit cu detalii scenariul omuciderii. Astfel,"... în luna octombrie 1997, cei bărbații au servit împreună cu victima băuturi alcoolice, la domiciliul unuia dintre ei, în satul Cureșnița Nouă, același raion. După ce între ei s-a iscat o ceartă, fata a fost bătută, stupefiată cu pastile somnifere și dusă în orașul Soroca, unde a fost aruncată în râul Nistru. Cadavrul acesteia a fost dus de apă până în apropierea satului său de baștină".

În prezent cei trei suspecți sunt cercetați în stare de arest pentru omor intenționat. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani sau detențiune pe viață.

 


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău
Bălţi
Edineţ
Cahul

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus