MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 16:03      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Caz şocant! Omorât de prieteni

Joi, 25 August 2011 12:44
Cimișlia Social
Caz şocant! Omorât de prieteni
romania-actualitati.ro

Un minor de 12 ani a fost ucis de consătenii săi, în vârstă de 16, și 17 ani. Tragedia s-a produs în orașul Cimișlia , în luna iunie, însă potrivit serviciului de presă al MAI, nimeni din rudele victimei nu a sesizat poliția despre dispariția sa.

În ziua de 17 iunie 2011, victima a plecat cu doi amici de - ai săi la cules de mazăre. Pe drum, în fâșia forestieră de la marginea orașului Cimișlia, între ei s-a iscat o ceartă care s-a transformat în bătaie. După ce a fost pumnuit, minorul a fost înjunghiat cu un cuțit de buzunar în regiunea pieptului și a spatelui, decedând pe loc, după care «prietenii» au târât cadavrul la aproximativ 600 metri de la locul crimei.

 Osemintele acestuia au fost găsite întâmplător, de un bărbat din localitate, la data de 19 august, curent. Astfel, ca rezultat al expertizei medico-legale, s-a stabilit că moartea a survenit în rezultatul unei plăgi de cuțit.

Potrivit cercetărilor, victima locuia doar cu bunelul, în vârstă de 77 de ani, în orașul Cimișlia, părinții săi fiind divorțați și muncind peste hotare.

Suspecţii sunt cercetați penal pentru pmor intenționat.


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 16 C°
Bălţi 16 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 19 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus