MediaPublic
Marţi, 22 August 2017 16:08      RSS RSS
Home Politic | Economic Social Ştiinţă şi Cultură | Lege şi Justiţie | Interviu | Externe | Sport | Monden
Ultimele stiri
Anenii Noi Basarabeasca Briceni Cahul Călărași Cantemir Căușeni Cimișlia Criuleni Dondușeni Drochia Dubăsari Edineț Fălești Florești Glodeni Hîncești Ialoveni Leova mun. Bălți Mun. Bender mun. Chișinău Mun. Tiraspol Nisporeni Ocnița Orhei Rezina Rîșcani Sîngerei Șoldănești Soroca Ștefan Vodă Strășeni Taraclia Telenești Ungheni UTAG

Afaceri cu cânepă de mii de lei în Ialoveni

Marţi, 23 August 2011 09:37
Ialoveni Social
Afaceri cu cânepă  de mii de lei în Ialoveni

Angajaţii Comisariatului de poliţie din raionul Ialoveni, în colaborare cu ofițerii Direcţiei Antidrog a Departamentului de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au documentat activitatea unui grup de persoane specializat în afaceri cu droguri. Suspecții creşteau plante, produceau marijuană, comercializîndu-le atât pe teritoriul ţării, cât şi în Federaţia Rusă. 
 

Săptămâna trecută, oameni legii au depistat la o distanță de aproximativ 2 km de la satul Rezeni, raionul Ialoveni, circa 10. 000 plante de cânepă. Acestea creşteau pe un teren de circa 2 hectare find bine îngrijite. Proprietarul lotului de pământ s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 48 de ani. 
 

Potrivit serviciului de presă al MAI, "...la moment se petrec acțiuni de investigație menite să stabilească întreaga schemă și persoanele implicate în afacere".
 

În acest caz, proprietarul terenului este cercetat în cadrul unei cauze penale pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor. Dacă vina acestuia va fi demonstrată, bărbatul riscă de la 4 la 6 ani privaţiune de libertate.


Media Public
Cuvinte cheie:Din aceeaşi categorie
Gripa se face simtita Barcelona întotdeauna  te atrage Anul 2017, anul cocoşului de foc. Topinamburul, misteriosul cartof care reglează glicemia Cine a acumulat mai multe voturi la scrutinul transnistrean Lucruri uimitoare Din 2017, vârsta de pensionare va fi majorată la bărbați până la 65 de ani, iar la femei - 62 de ani! Pensiile vor fi calculate după o formulă nouă Dosarul produselor alterate Decorat post-mortem cu Ordinul „Ștefan cel Mare”


Tu si Legea
 

Tu si Legea


Meteo

Chişinău 16 C°
Bălţi 16 C°
Edineţ 17 C°
Cahul 19 C°

Curs valutar

1 EUR = 21.003 MDL
1 USD = 17.8649 MDL
1 RUB = 0.3029 MDL
1 RON = 4.5769 MDL

Sondaj


MediaPublic RSS | Publicitate | Ajutor | Contacte
Acasă | Sus